Μας ελάτε σε επαφή με
Albert

Τηλεφωνικό νούμερο : 86-15112267605

WhatsApp : +8615112267605

Πρέπει να ξέρετε για 5G

November 16, 2017

  Για να αντιμετωπίσει την τεράστια εισροή των συνδεδεμένων συσκευών που θα είναι μέρος του Διαδικτύου των πραγμάτων το (IoT), ένα νέο επίπεδο ασύρματης συνδετικότητας Διαδικτύου θα απαιτηθεί.

 

   Γρήγορα μπροστινός στο έτος 2020, δηλ. σε πέντε χρόνια, και ενδεχομένως τον κόσμο του μέλλοντος, που γεμίζουν με τα οδηγός-λιγότερους αυτοκίνητα και τους χωρίς χειριστή κηφήνες, τρέχει ομαλά και όλο αυτό θα στηριχτεί σε ένα κρίσιμο κομμάτι της τεχνολογίας - 5G.

 

   Στις 15 Νοεμβρίου, ο ιστοχώρος του Υπουργείου βιομηχανίας και η τεχνολογία πληροφοριών απελευθερώνουν τις ειδήσεις: 《Η ανακοίνωση της χρήσης της ζώνης συχνότητας 33-3600mhz και 4800-5000mhz για την κινητή επικοινωνία 5ης παραγωγής system>> σύμφωνα με την εισαγωγή, ο προγραμματισμός χρήσης συχνότητας του συστήματος μέσος-συχνότητας 5G μπορεί να δώσει προσοχή στις πρώτες ανάγκες της κάλυψης συστημάτων και της μεγάλης περιεκτικότητας, και είναι η κύρια ζώνη συχνότητας της πρόωρης επέκτασης του συστήματος 5G στην Κίνα.

   Το φάσμα είναι ο σημαντικότερος λιγοστός πόρος στην ασύρματη βιομηχανία επικοινωνίας. Με πριν από συγκρινόμενος με 2 γ, 3 γ, 4 γ, 5 γ έχουν το υψηλότερο ποσοστό εύρους ζώνης, πολύ περισσότερο από πάντα, και συγχρόνως τα δισεκατομμύρια επιπέδων υποστήριξης των συσκευών iot που συνδέονται, φάσμα 5 γ επίσης μακριά υπερβαίνουν τον αριθμό που απαιτείται για διάφορες γενεές πριν από το ποσό της κινητής επικοινωνίας.

   Αυτή τη στιγμή, οι χαμηλής συχνότητας πόροι τμήματος στην Κίνα έχουν διατεθεί, και οι χαμηλής συχνότητας πόροι των χειριστών χρησιμοποιούνται ακόμα στα δίκτυα 2G και 4G, Νο 5G δίκτυα.

  Τον Ιούνιο του 2017, το Υπουργείο βιομηχανίας και η τεχνολογία πληροφοριών καθόρισαν το φάσμα 5G τυπικά, σύμφωνα με την εισαγωγή επαγγελματιών: Πολλές χώρες και επιχειρήσεις περιμένουν το σχέδιο της Κίνας. Ο μεγαλύτερος αντίκτυπος στη βιομηχανική αλυσίδα είναι ο μεγαλύτερος στην Κίνα, και μπορεί επίσης να επιταχύνει την ωριμότητα της βιομηχανικής αλυσίδας.

  Με τη σφαιρική βιομηχανική αλυσίδα, τα εμπορικά χρονικά σημεία 5G προωθούνται συνεχώς. Η Νότια Κορέα για να επιτύχει τον προ-αντιπρόσωπο 5G κατά τη διάρκεια των χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων το 2018 PyeongChang και της Ιαπωνίας αναμένει να παρέχει τις εμπορικές υπηρεσίες 5G για τους Ολυμπιακούς Αγώνες ως το 2020.

 

  Αυτή τη στιγμή, η Κίνα κινητή στο 5G έχει μια ορισμένη τεχνολογία και πολλή εξεταστική εμπειρία, και έχει τις άφθονες κύριες επιφυλάξεις για να υποστηρίξει την κατασκευή 5 γ, 5 γ κατασκευής του απαραίτητου αριθμού σταθμών βάσης θα μπορούσαν να φθάσουν σε περισσότερους από πέντε χρόνους περισσότερο απ' ό, τι 4 Γ, από την τρέχουσα άποψη, οι τηλεπικοινωνίες, unicom έχουν αρκετά χρήματα για να μην υποστηρίξουν την κατασκευή 5 Γ.τα τελευταία νέα της εταιρείας για Πρέπει να ξέρετε για 5G  0