Μας ελάτε σε επαφή με
Albert

Τηλεφωνικό νούμερο : 86-15112267605

WhatsApp : +8615112267605

Περισσότεροι για Jammer 5G.

December 26, 2019

Q: Τι είναι 5G;

Α: 5G είναι το κινητό δίκτυο 5ης παραγωγής. Θα πάρει έναν πολύ μεγαλύτερο ρόλο από τις προηγούμενες γενεές.

5G θα ανυψώσει το κινητό δίκτυο για όχι μόνο να διασυνδέσει τους ανθρώπους, αλλά και να διασυνδέσει και να ελέγξει τις μηχανές, τα αντικείμενα, και τις συσκευές. Θα παραδώσει τα νέα επίπεδα απόδοσης και αποδοτικότητας που θα εξουσιοδοτήσουν τη νέα εμπειρία χρηστών και θα συνδέσουν τις νέες βιομηχανίες. 5G θα παραδώσει τα μέγιστα ποσοστά πολυ-GBP, την υπερβολικά χαμηλή λανθάνουσα κατάσταση, την ογκώδη ικανότητα, και την πιό ομοιόμορφη εμπειρία χρηστών. Για τις πιό πρόσφατες πληροφορίες για 5G.

Q: Ποιες είναι οι άλλες γενεές των κινητών δικτύων;

Α: Οι άλλες κινητές γενεές δικτύων είναι 1G, 2G, 3G, και 4G.

  • παραδοθείσα 1G αναλογική φωνή.
  • 2G εισήγαγε την ψηφιακή φωνή (π.χ., CDMA).
  • παρουσιασμένα 3G κινητά στοιχεία (π.χ., CDMA2000).
  • 4G LTE ανήγγειλε μέσα την εποχή κινητού Διαδικτύου.

Το Q. Ποια είναι τα οφέλη 5G;

Α: 5G είναι ένα νέο είδος δικτύου: μια πλατφόρμα για τις καινοτομίες που όχι μόνο ενισχύει τις σημερινές κινητές ευρυζωνικές υπηρεσίες, αλλά θα επεκτείνει επίσης τα κινητά δίκτυα για να υποστηρίξει μια απέραντη ποικιλομορφία των συσκευών και των υπηρεσιών και να συνδέσει τις νέες βιομηχανίες με τη βελτιωμένα απόδοση, την αποδοτικότητα, και το κόστος. 5G θα επαναπροσδιορίσει μια ευρεία σειρά των βιομηχανιών με τις συνδεδεμένες υπηρεσίες από λιανικό στην εκπαίδευση, τη μεταφορά στην ψυχαγωγία, και όλα μέσα - μεταξύ. Βλέπουμε 5G την τεχνολογία τόσο μετασχηματιστική όσο το αυτοκίνητο και η ηλεκτρική ενέργεια.

Μέσω μιας μελέτης οικονομίας ορόσημων 5G, διαπιστώσαμε ότι η πλήρης οικονομική επίδραση 5G's θα πραγματοποιηθεί σε όλη την υδρόγειο ως το 2035, που υποστηρίζει ένα ευρύ φάσμα των βιομηχανιών και ενδεχομένως που παράγει μέχρι την αξία $12 τρισεκατομμυρίων των αγαθών και των υπηρεσιών.

Η μελέτη επίσης αποκάλυψε ότι η αλυσίδα αξιών 5G (OEMs, χειριστές, ικανοποιημένοι δημιουργοί, app υπεύθυνοι για την ανάπτυξη και καταναλωτές) θα μπορούσε μόνο να παραγάγει μέχρι $3,5 τρισεκατομμύριο στο γενικό συνολικό εισόδημα ως το 2035 και να υποστηρίξει μέχρι 22 εκατομμύριο εργασίες, ή περισσότερα από ένα εργασίες για κάθε πρόσωπο στο Πεκίνο, Κίνα. Φυσικά, υπάρχει πολλές ανάδυση και νέες αιτήσεις που πρόκειται ακόμα να καθοριστούν εντελώς ή ακόμα και να μαθευτούν σήμερα. Γίαυτό μόνο ο χρόνος θα πει τι η πλήρης «επίδραση 5G» πρόκειται για να είναι.

GREETWIN η τεχνολογία έχει παραγάγει και έχει εξαγάγει jammers σημάτων για περισσότερο από 10years, όπως jammer φυλακών, jammer VIP βομβών, jammer κηφήνων, jammer ΠΣΤ WIFI. μπορέστε να φράξετε 2G 3G 4G 5G.