Μας ελάτε σε επαφή με
Albert

Τηλεφωνικό νούμερο : 86-15112267605

WhatsApp : +8615112267605

Ψηφιακό UAV Jammer 1.2KM

May 24, 2017

   Ένα τηλεκατευθυνόμενο εναέριο όχημα το (UAV), συνήθως γνωστό ως κηφήνας, είναι ένα αεροσκάφος χωρίς ανθρώπινο έναν πειραματικό στο κατάστρωμα. UAVs είναι ένα συστατικό ενός τηλεκατευθυνόμενου συστήματος αεροσκαφών το (UAS) όποιοι περιλαμβάνουν UAV, έναν επίγειο ελεγκτή, και ένα σύστημα των επικοινωνιών μεταξύ των δύο. Η πτήση UAVs μπορεί να λειτουργήσει με τους διάφορους βαθμούς αυτονομίας: είτε κάτω από τον τηλεχειρισμό από έναν ανθρώπινο χειριστή είτε αυτόνομα από τους εν πλω υπολογιστές.

 

   Έναντι των επανδρωμένων αεροσκαφών, UAVs χρησιμοποιήθηκαν αρχικά για τις αποστολές επίσης «θαμπές, βρώμικες ή επικίνδυνες» για τους ανθρώπους. Ενώ δημιουργήθηκαν συνήθως στις στρατιωτικές εφαρμογές, η χρήση τους επεκτείνεται γρήγορα στις εμπορικές, επιστημονικές, ψυχαγωγικές, γεωργικές, και άλλες εφαρμογές, όπως η αστυνόμευση, η διατήρηση της ειρήνης, και η επιτήρηση, οι παραδόσεις προϊόντων, η αεροφωτογραφία, η γεωργία, περνώντας λαθραία, και ο αγώνας κηφήνων. Οι πολιτικοί κηφήνες τώρα απέραντα ξεπερνούν αριθμητικώς τους στρατιωτικούς κηφήνες, με τις εκτιμήσεις άνω του εκατομμυρίου που πωλείται ως το 2015, έτσι μπορούν να δουν ως πρόωρη εμπορική εφαρμογή των αυτόνομων πραγμάτων, που ακολουθούνται από τα αυτόνομα ρομπότ αυτοκινήτων και σπιτιών.

    Τα τηλεκατευθυνόμενα εναέρια οχήματα μπορούν να εφαρμοστούν επίσης στην αεροπορία, ειδικά στους αερολιμένες, σύμφωνα με τις ειδήσεις, ο αερολιμένας shuangliu Chengdu ήταν με το τηλεκατευθυνόμενο εναέριο όχημα το (uav) το απόγευμα της 15ης Μαΐου. 14:5015:06, υπάρχει εναλλάσσομαι έξω τομέας 4 πτήσεων. Κανένας αέρας και έδαφος για την πτήση, αυτή τη στιγμή, η λειτουργία αερολιμένων δεν έχουν αποκατασταθεί σε κανονικό. Εκτός από αυτόν, αυτό έχει συμβεί σε πολλούς αερολιμένες. Ο κηφήνας προκάλεσε τη σοβαρή διαταραχή στον αερολιμένα. Πολύ επικίνδυνος!

    Με τη διαδεδομένη εφαρμογή του τηλεκατευθυνόμενου εναέριου οχήματος το (uav), το φαινόμενο «πετάγματος» προκύπτει μέσα ατέλειωτα, η ασφάλεια αποτελεί ένα αντικείμενο της μεγάλης ανησυχίας. Σαν νέα τεχνολογία τα τελευταία χρόνια, Co. τεχνολογίας Shenzhen Greetwin, περιορισμένες έρευνα και ανάπτυξη ψηφιακά UAV jammers θα λύσουν αυτό το πρόβλημα.

    Ψηφιακά UAV jammers υποστηρίζουν την πολλαπλάσια παρέμβαση φάσματος, που καλύπτει τις συχνότητες του (uav) επικρατόντων τηλεκατευθυνόμενες εναέριες οχημάτων, η ασύρματη δύναμη μετάδοσης μπορεί να είναι, η απόσταση παρέμβασης είναι περισσότερο από 1,2 χλμ. Το εργονομικό σχέδιο, παρεμποδίζει τον οικοδεσπότη και ο χωρισμός κεραιών, μπορεί να είναι χρησιμοποιημένο ενιαίο ρουλεμάν.