Μας ελάτε σε επαφή με
Albert

Τηλεφωνικό νούμερο : 86-15112267605

WhatsApp : +8615112267605

5G τυποποιημένη και βιομηχανική οικολογία

June 16, 2017

    12 Ιουνίου, σύνοδος κορυφής θέματος τυποποιημένης και βιομηχανικής «οικολογίας 5G» που ανοίγουν στο Πεκίνο. Το Υπουργείο βιομηχανίας και Υπουργού Chen Zhaoxiong κακίας τεχνολογίας πληροφοριών που επισημαίνει στη συνεδρίαση, 5G ως νέα γενιά της ανάπτυξης τεχνολογίας κινητής επικοινωνίας της κύριας κατεύθυνσης, όχι μόνο μπορεί σημαντικά να ενισχύσει την κινητή επιχειρησιακή εμπειρία εύρους ζώνης χρηστών του Ίντερνετ υψηλή, καταλληλότερη για τη μεγάλης κλίμακας συνδετικότητα Διαδικτύου, ευρεία κάλυψη της ογκώδους απαίτησης εφαρμογών, να επιταχύνει την παραγωγή ψηφιακού, του δικτύου, ευφυής ανάπτυξη, και να προωθήσει το μετασχηματισμό και η ανάπτυξη της πραγματικής οικονομίας έχει έναν σημαντικό ρόλο.

      Το Chen Zhaoxiong πρότεινε τρεις πρωτοβουλίες: Κατ' αρχάς, για να επιταχύνουν την ανάπτυξη ενοποιημένων των 5G προτύπων. Ελπίδα ότι η ομάδα προώθησης της Κίνας 5G για να δώσει το πλήρες παιχνίδι στο ρόλο του συντονισμού και της γέφυρας συνδέει, και να προωθήσει τις εγχώριες και ξένες βιομηχανίες για να ενισχύσει ανώμαλο, διαγώνιος-περιφερειακός, συνεργασία διαγώνιος-επιχειρηματικού βάθους. Δεύτερον, επιταχύνετε τα πειράματα έρευνας και ανάπτυξης τεχνολογίας 5G. 5G εμπορικός στόχος για το 2020, το συντομότερο δυνατό για να σπάσει μέσω της εξαιρετικά-υψηλός-ταχύτητας, της μεγάλης περιεκτικότητας, της χαμηλής λανθάνουσας κατάστασης, του υψηλού εξοπλισμού αξιοπιστίας 5G, των τελικών τσιπ και των τμημάτων πυρήνων της έρευνας και της ανάπτυξης. Τρίτον, επιταχύνετε την ανάπτυξη της καινοτομίας τήξης 5G. Σε βιομηχανικό Διαδίκτυο, τη δικτύωση αυτοκινήτων και άλλα νέα σχήματα ως σημαντική ανακάλυψη, για να προωθήσουν την εφαρμογή των κατάλληλων περιοχών πρώτα πειραματικών, για τη μεγάλης κλίμακας εφαρμογή 5G για να τεθούν καλά θεμέλια

 

    «Στις αρχές του 2012, ITU-ρ που αρχίζεται ένα πρόγραμμα για να αναπτυχθεί “IMT για το 2020 και μετά, “θέτοντας το στάδιο για τις ερευνητικές δραστηριότητες 5G που προκύπτουν σε όλο τον κόσμο. Μέσω του ηγετικού ρόλου του εργαζόμενου κόμματος 5D, ο τομέας της ραδιοεπικοινωνίας της ITU έχει οριστικοποιήσει την άποψή του μιας υπόδειξης ως προς το χρόνο προς imt-2020. Η λεπτομερής έρευνα για τα στοιχεία κλειδί 5G είναι ήδη καλά εν εξελίξει, άλλη μια φορά η χρησιμοποίηση της ιδιαίτερα επιτυχούς συνεργασίας ITU-ρ έχει με την κινητή ευρυζωνική βιομηχανία και το ευρύ φάσμα των συμμετόχων στην κοινότητα 5G. Το Σεπτέμβριο του 2015, το ITU-ρ έχει οριστικοποιήσει το όραμά του της κινητής συνδεδεμένης ευρεία ζώνη κοινωνίας 5G. Αυτή η άποψη του ορίζοντα για το μέλλον της κινητής τεχνολογίας θα συμβάλει στον καθορισμό της ημερήσιας διάταξης για τη διάσκεψη το 2019 παγκόσμιας ραδιοεπικοινωνίας, όπου οι συζητήσεις στο πρόσθετο φάσμα πραγματοποιούνται υπέρ της μελλοντικής ανάπτυξης IMT.»

 

    GREETWIN η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ θέλει να βοηθήσει περισσότερους ανθρώπους για να απολαύσει την καταλληλότερη και γρηγορότερη τεχνολογία επικοινωνιών, να μας αφήσει να εργαστούμε μαζί και να αναμείνει με ενδιαφέρον την άφιξη της τεχνολογίας 5G

 

 

   Με βάση την προαναφερθείσα υπόδειξη ως προς το χρόνο, οι διάφορες ομάδες εργασίας των συμμετόχων βιομηχανίας περνούν αυτήν την περίοδο από τις τεχνικές απαιτήσεις απόδοσης κριτήρια και μέθοδος αξιολόγησης και πρότυπα υποβολής, έπειτα που κινούνται σε μια φάση εργαστηρίων το 2017. Το 2018 και το 2019, η υπόδειξη ως προς το χρόνο απαιτεί τη λήψη των προτάσεων σχετικά με imt-2020, της αξιολόγησης εκείνων των προτάσεων και συναινετικός μπροστά από την τυποποίηση το 2020.