Μας ελάτε σε επαφή με
Albert

Τηλεφωνικό νούμερο : 86-15112267605

WhatsApp : +8615112267605

Γραμμή Παραγωγής
  • Αποθήκη
  • Ομάδα Ε&Α
  • Το εργοστάσιό μας
  • Η επαγγελματική ομάδα μας

      Η Co. τεχνολογίας Greetwin Shenzhen, που περιορίστηκε καθιερώθηκε στην πόλη Shenzhen, επαρχία Γκουαγκντόνγκ το 2005, μετά από 10 έτη προσπάθειας και ανάπτυξη, αυτή τη στιγμή έχουμε γίνει ένας από τον κύριο προμηθευτή τηλεφωνικό Jammer κυττάρων και Jammer βομβών.

με την κατασκευή, τις πωλήσεις και την τεχνική υπηρεσία μεταπωλήσεων συνολικά, που συμμετέχονται στα επαγγελματικά φράσσοντας προϊόντα RF.

Πεπειραμένη υποστήριξη

     Έχουμε τους υψηλής ποιότητας επαγγελματικούς τεχνικούς και τον προηγμένο σύγχρονο εξοπλισμό παραγωγής.

Όλα τα προϊόντα συμμορφώνονται με τα διεθνή ποιοτικά πρότυπα και εκτιμώνται πολύ σε ποικίλες διαφορετικές αγορές σε όλο τον κόσμο.

Παίρνουμε τη τεχνική υποστήριξη πολύ σοβαρά. Στην πραγματικότητα, Greetwin απασχολεί τόσο τεχνικό προσωπικό όσο και κάνουμε τους πωλητές. Η αγορά από Greetwin παρέχει την άμεση πρόσβαση στην ομάδα εμπειρογνωμόνων μας που περιλαμβάνονται σε κάθε πτυχή της ανάπτυξης προϊόντος - από το σχέδιο και δοκιμή, στην υποστήριξη.

 

Εγγυημένη αξιοπιστία

Ποιοτικοί στόχοι:

Το κατάλληλο ποσοστό > 99,9%,

Ποσοστό ικανοποίησης χρηστών > 99,9%

 

 

 

OEM / ODM

GREETWIN η επιχείρηση έχει την ομάδα των σχεδιαστών, μπορούμε να κάνουμε τους διαφορετικούς τύπους από τις ανάγκες του πελάτη OEM&ODM!

Εάν εσείς:

1. Ψάχνει τους κατασκευαστές OEM/ODM σε αυτήν την βιομηχανία.

2. Χρειαστείτε κάποιο που μπορεί να παραγάγει τι θέλετε και τυπώνετε ένα σχέδιο συνήθειας στην προδιαγραφή σας.

Κατόπιν η υπηρεσία OEM/ODM μας είναι για σας!

 

 

Ε & Α

GREETWIN έχει την ισχυρή και άριστη ομάδα Ε&Α που αφιέρωσε στην έρευνα και την ανάπτυξη των φράσσοντας προϊόντων RF. Ο μηχανικός μας είναι κυρίως από το πανεπιστήμιο του Πεκίνου και την εθνική υπεράσπιση πανεπιστημιακό PLA Κίνα.
Οι πελάτες μας είναι κυβερνητικά πρακτορεία, στρατιωτική, ομάδα SWAT, φυλακή, σχολείο, τράπεζα, επιβολή νόμου και VVIPs.